Сайт учителя  зарубіжної  літератури   та  художньої культури

 Добровольської Ольги Вікторівни





Електронна адреса:  olga.dobrovolska.65@mail.ru

Вітаю Вас Гість | RSS Головна | | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фахові  журнали та сайти







            











Всеукраїнський



Головна » 2014 » Березень » 16 » Найпопулярніші книги 2013 року
00:15
Найпопулярніші книги 2013 року
Щорічно любителі читання та шанувальники популярних жанрів  радіють появі літературних новинок, що заслуговують на особливу Щорічно любителі читання та шунавальники популярних жанрів  радіють появі літературних новинок, що заслуговують на особливу увагу як з боку критиків, так і читачів. У залежності від рейтингу популярності,  тиражу та попиту на видання, книги можуть бути успішними або не зовсім, тими, що більше користуються попитом і тими, що  не знайшли своїх прихильників. 
Найпопулярніші художні твори, що стали бестселерами у 2013 р.:
увагу як з боку критиків, так і читачів. У залежності від рейтингу популярності,  тиражу та попиту на видання, книги можуть бути успішними або не зовсім, тими, що більше користуються попитом і тими, що  не знайшли своїх прихильників. 
Найпопулярніші художні твори, що стали бестселерами у 2013 р.:
 
 
Д. Браун «Інферно». Найочікуваніший  роман   року, в основі якого лежать нові пригоди героя «Коду да Вінчі» - професора Гарвардського університету Роберта Ленгдона. Дія роману розгортається серед історичних пам'яток Флоренції, Венеції та Стамбула XIII століття і переплітається з сюжетом «Божественної комедії» Данте. Спираючись на рядки епічної поеми, головний герой  має знайти відповіді і вирішити, кому довіряти.
 
Д. Роулінг  «Випадкова вакансія». Перший твір, що був створений відомою письменницею для дорослої аудиторії. У провінційному англійському містечку несподівано звільняється місце члена місцевої ради. Ця подія глибоко шокує городян та зароджує конфликтну ситуацію, обумовлену боротьбою за звільнене крісло.  Хто зуміє перемогти на виборах, наповнених пристрастю, лукавством і несподіваними викриттями?
 
Я.-Ф. Зендкер «Мистецтво чути стукіт серця». Дебютний роман німецького журналіста, що  відразу ж завоював  міжнародне читацьке визнання,  розповідає про життя успішного адвоката, чиє минуле оповите темрявою.

        
          Я.Л. Вишневський «На фейсбуці з сином».Новий роман найвідомішого польського письменника -  прекрасне, глибоке  одкровення про внутрішній світ людини зі змученою сумнівами душею. Це особиста розповідь про пережите, відчуте, пропущене через себе. Роман написаний від імені матері письменника.
 
 
        
            П. Санаєв «Хроніки раздолбая». Даремно автор побоювався, що залишиться письменником однієї книги - драматичної та іронічної історії «Поховайте мене за плінтусом». Читацький успіх нового твору остаточно перевів його до розряду сучасних популярних прозаїків. Головний герой - привабливий 19-річний Раздолбай з інтелігентної радянської сім'ї, який плив за течією, вважаючи майбутнє простим і визначеним -  потрапив у 1991 рік. З його забавних пригод вийшов глибокий роман про дорослішання, про особистий вибір, кохання та сенс життя.
 
 
Н. Бєлєнька «Риби мовчать по-іспанськи». Дебютний роман молодої російської письменниці піднімає непрості та актуальні питання усиновлення дітей іноземцями. Від імені головної героїні розповідається про те, як працює «чорний» ринок сиріт. Це цілий корупційний ланцюжок, куди втягнуті працівники органів опіки, дитбудинків, судді, і в якому усиновителі  такі ж  жертви, як й  усиновлені діти.
 
Переглядів: 1348 | Додав: Flora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Інтернет-семінар 

Тема:


Форма входу



Кошик

Пошук

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Корисні кнопки






Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz